В першому півріччі 2020 року на послуги з організації гарячого харчування учнів пільгових категорій 1-11 класів та учнів груп подовженого дня в загальноосвітніх навчальних закладах міста Новомосковська планують витратити 2 мільйони 962 тисячі 750 гривень.
Таку інформацію оприлюднили на єдиному сайті державних електронних закупівель ПРОЗОРО.
Замовник послуги - Управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради, призначив аукціон з визначення виконавця на 26 грудня.
Наразі про підприємців – учасників аукціону інформації на ПРОЗОРО немає.
Загальна кількість обідів (послуг) складе 118510 штук.
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 13 січня 2020 — 30 червня 2020.
Примірне десятиденне меню для харчування учнів пільгової категорії групи продовженого дня загальноосвітніх шкіл м. Новомосковськ на 2020 рік.
Найменування страв
1ТИЖДЕНЬ
1 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20
Борщ з капустою та картоплею зі сметаною 200/4
Риба смажена 50
Каша рисова з овочами100
Чай з цукром 200
Хліб пшеничний або житній 30
2 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20
Суп картопляний з горохом 200
Тефтельки з м’яса птиці в соусі 50/25
Каша пшоняна грузла 100
Компот з фруктів 200
Хліб пшеничний або житній 30
3 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20
Суп картопляний з гречаною крупою 200
Котлети січені з курячого м'яса смажені 50
Капуста, тушкована з картоплею 100
Чай з цукром 200
Хліб пшеничний або житній 30
4 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20
Суп картопляний з крупою пшоняною 200
Фрикадельки з м’яса курячого в соусі 50/25
Каша ячнева грузла 100
Компот із сухофруктів 200
Хліб пшеничний або житній 30
5 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20
Суп картопляний з макаронними виробами 200
Котлети зі свинини 50
Каша гречана 100
Чай з цукром 200
Хліб пшеничний або житній 30
2 ТИЖДЕНЬ
1 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20
Розсольник зі сметаною 200/4
Риба, смажена в яйці 50
Пюре картопляне/картопля тушкована 100
Компот з сухофруктів 200
Хліб пшеничний або житній 30
2 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20
Суп селянський з пшеничною крупою 200
Бефстроганов з філе курячого 40/40
Каша вівсяна грузла 100
Чай з лимоном 200/7
Хліб пшеничний або житній 30
3 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20
Суп картопляний з горохом 200
Биточки січені з м’яса птиці смажені 50
Каша гречана з овочами 100
Компот з фруктів 200
Хліб пшеничний або житній 30
4 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20
Борщ з капустою та картоплею зі сметаною 200/4
Гуляш зі свинини 40/40
Каша пшоняна грузла 100
Чай з лимоном 200/7
Хліб пшеничний або житній 30
5 день
Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 200
Суп картопляний з гречаною крупою 200
Кнелі з курячого м’яса парові 50
Каша ячнева грузла 100
Чай з цукром 200
Хліб пшеничний або житній 30.
-З 15 жовтня по 15 квітня дозволяється приготування вінегретів.
-З 1 березня забороняється готувати салати із свіжих овочів минулого урожаю. Технологічні та калькуляційні карти на страви, що входять до складу комплексних сніданків, повинні бути розроблені відповідно з дозволеними збірниками рецептур страв та кулінарних виробів.
Дозволяється:
- міняти салати по дням тижня (салат з капусти, салат з буряків) та включати до комплексу ікру бурякову, морквяну, ікру з кабачків промислового виробництва;
- різноманітити перші страви;
- м’ясні страви – на страви із печінки тушкованої, стегенця курячі смажені;
м’ясо відварене, бефстроганов із філе курячого;
- котлети – на тефтелі із яловичини, курятини, котлети парові;
- котлети із риби – на рибу смажену, рибу тушковану з овочами, рибу відварену;
- філе куряче – на стегенця курячі смажені, відварені, бефстроганов із філе курячого;
- різноманітити гарніри;
- різноманітити напої – гарячі та холодні.
Читайте також: Чутки про масове отруєння учнів однієї з шкіл Новомосковська виявилися перебільшеними