На Дніпропетровщині запрацював кулінарний простір

У Васильківській громаді на Дніпропетровщині запрацював кулінарний простір. Це локація, де можна влаштовувати майстер-класи з приготування різноманітних страв. Відкрили осередок завдяки співпраці з USAID DOBRE. Про це повідомляє Дніпро Регіон з посиланням на ДніпроОВА.,

image_2024-11-18_16-25-03.png

«Кожен підприємець нашої громади зможе орендувати цей простір, аби виготовити власну продукцію чи провести майстер-клас для дорослих та дітей», – зазначив голова Васильківської громади Сергій Павліченко. 

image2024-11-1816-25-03-2.png

Місцевим коштом у приміщенні зробили капітальний ремонт. Партнери передали меблі та сучасне обладнання. Зокрема, печі, холодильник, м’ясорубки, міксери, тістомісильну машину, іншу професійну техніку та приладдя для кухні.

Відкриття хабу відзначили кулінарним майстер-класом. Наготували млинців з грибною та сирною начинками. Налисники вчилися загортати конвертиками.

Кулінарний коворкінг облаштували за проєктом «Кулінарна кухня», який реалізовується у межах Програми USAID DOBRE.

Інформує region.dp.ua